Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
10.11.2017

Izjava Danke Latković, rukovoditeljke Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama

Izjava Danke Latković, rukovoditeljke Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama

Rukovoditeljka Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama Danka Latković upoznala je javnost sa Odlukom o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visini sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018, koju je Vlada Crne Gore donijela na 47.sjednici, održanoj 2. novembra 2017. godine.

Kancelarija


kancelarija

kancelarija

kancelarija

 

Kancelarija


Aktuelnosti

04.12.2017.

Javni poziv NVO-ima za člana Radne grupe za poglavlje 12 – Bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor

Ministarstvo evropskih poslova je pozvalo nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti bezbjednosti hrane, veterinarstva i fitosanitarnog nadzora da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o poglavlju 12 – Bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarni nadzor.

više...
04.12.2017.

Javni poziv NVO-ima za člana Radne grupe za poglavlje 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj

Ministarstvo evropskih poslova poziva nevladine organizacije koje se bave temama iz oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja da dostave predlog za izbor tri predstavnika/ce u sastav radne grupe za učešće u pripremi pregovora o poglavlju 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj.

više...
01.12.2017.

Javni poziv za konsultovanje zainteresovane javnosti povodom izrade Akcionog plana za 2018. godinu za implementaciju Startegije za unapređenje kvaliteta života LGBT osoba u Crnoj Gori 2013-2018

Na osnovu člana 3 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija Ministarstvo za ljudska i manjinska prava upućuje Javni poziv za konsultacije zainteresovanim LGBT osobama, LGBT grupama i nevladinim organizacijama, nevladinim organizacijama iz oblasti ljudskih prava i sloboda, LGBT roditeljima, učeničkim, nastavničkim, roditeljskim, studentskim i akademskim asocijacijama, političkim partijama, sindikatima i udruženjima poslodavaca, novinarima, medijima i novinarskim i medijskim asocijacijacijama, sportistima, sportskim organizacijama i klubovima, navijačkim grupama, školama i akademskim institucijama, zdrastvenim, obrazovnim i ustanovama kulture, turističkim organizacijama i preduzećima, lokalnim samoupravama, nacionalnim i lokalnim radio difuznim javnim emiterima, svim državnim organima, instituciji Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore i drugima, da se uključe u postupak pripreme Akcionog plana za 2018. godinu.

više...
01.12.2017.

Javni poziv za učešće u raspravi o Nacrtu zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda

Na osnovu čl. 9 i 11 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona („Službeni list CG“ br. 12/12), Ministarstvo zdravlja je uputilo Javni poziv zainteresovanoj javnosti (građanima, pravnim licima i preduzetnicima, stručnim i naučnim institucijama, zdravstvenim ustanovama, državnim organima, organima lokalne samouprave, Uniji poslodavaca, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim subjektima zainteresovanim za pitanja koja se uređuju ovim zakonom) za učešće u raspravi o Nacrtu zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda.

više...
01.12.2017.

Javni poziv za uključivanje u postupak pripreme Predloga zakona o medicinskim sredstvima

Na osnovu člana 7 Uredbe o postupku i načinu sprovođenja javne rasprave u pripremi zakona (“Službeni list CG”, broj 12/12), Ministarstvo zdravlja je uputilo Javni poziv zainteresovanoj javnosti (građanima, pravnim licima i preduzetnicima, Uniji poslodavaca, sindikalnim organizacijama, zdravstvenim ustanovama, stručnim i naučnim institucijama, državnim organima, organima lokalne uprave, Zajednici opština Crne Gore, nevladinim organizacijama, medijima i drugim zainteresovanim subjektima za pitanja koja se uređuju ovim zakonom) da se uključe u postupak pripreme Predloga zakona o medicinskim sredstvima.

više...

Multimedija