Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
16.11.2018

Odluka o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje proj

Vlada je na sjednici održanoj 15. novembra 2018. godine, na predlog Ministarstva javne uprave, donijela Odluku o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini.

MJU
 
Kancelarija

mju

kancelarija
NK

kancelarija
kancelarija

 

Kancelarija

 


Aktuelnosti

17.05.2019.

Održana V sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i NVO

Održana V sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i NVO

Peta sjednica Savjeta za saradnju organa državne uprave i nevladinih organizacija, kojom je predsjedavala ministarka Suzana Pribilović, održana je danas u Podgorici.

više...
08.05.2019.

Održana četvrta obuka „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta''

Održana četvrta obuka „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta

Ministarstvo javne uprave je, u saradnji sa Upravom za kadrove i uz podršku DEU projekta „Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija'' organizovalo četvrtu obuku na temu „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta'', 7. maja 2019. godine u Podgorici.

više...
23.04.2019.

Odluka o raspodjeli sredstava za kofinansiranje projekata i programa NVO podržanih iz fondova Evropske unije za 2019. godinu

Na osnovu clana 32 Zakona o nevladinim organizacijama ("SI. list Crne Gore" br. 39/11 i 37/17), Uredbe o postupku i načinu kofinansiranja projekata i programa nevladinih organizacija podržanih iz fondova Evropske unije ("SI. list Crne Gore" br. 64/18), a u vezi sa Javnim konkursom

više...
06.04.2019.

Održana treća obuka „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta

Održana treća obuka „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta

Ministarstvo javne uprave je, u saradnji sa Upravom za kadrove i uz podršku DEU projekta "Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija" organizovalo treću, od pet planiranih obuka na temu "Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta", 4. aprila 2019. godine u Podgorici.

više...
03.04.2019.

Najava: Treća obuka ,,Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta''

Najava:  Treća obuka ,,Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta

Ministarstvo javne uprave je, u saradnji sa Upravom za kadrove i uz podršku DEU projekta ,,Tehnička podrška razvoju institucionalnih mehanizama saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija'' organizuje treću obuku na temu ,,Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta''. Obuka će se održati 4. aprila 2019. godine u Podgorici.

više...