Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  
10.11.2017

Izjava Danke Latković, rukovoditeljke Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama

Izjava Danke Latković, rukovoditeljke Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama

Rukovoditeljka Nacionalne kancelarije za saradnju s nevladinim organizacijama Danka Latković upoznala je javnost sa Odlukom o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visini sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2018, koju je Vlada Crne Gore donijela na 47.sjednici, održanoj 2. novembra 2017. godine.

Kancelarija


mju
kancelarija
NK


kancelarija

kancelarija

 

Kancelarija


Aktuelnosti

07.12.2018.

Konkurs nevladinim organizacijama za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Opština Podgorica je u partnerstvu sa programom Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori, raspisala je konkurs nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu.

više...
23.11.2018.

Konkursi nevladinim organizacijama za predaju projektnih prijedloga u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Opštine Kotor, Tivat i Pljevlja u partnerstvu sa programom Ujedinjenih nacija za razvoj raspisali su konkurse nevladinim organizacijama za predaju prijedloga projekata u sklopu Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu.

više...
16.11.2018.

Odluka o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini

Vlada je na sjednici održanoj 15. novembra 2018. godine, na predlog Ministarstva javne uprave, donijela Odluku o utvrđivanju prioritetnih oblasti od javnog interesa i visine sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija u 2019. godini.

više...
25.10.2018.

Javni poziv za trenere za pripremu realizacije programa „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta”

Javni poziv za trenere za pripremu realizacije programa „Finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta”

Pozivaju se državni i službenici lokalnih samouprava, profesori univerziteta, predstavnici nevladinog sektora, kao i sva zainteresovana lica koja posjeduju znanja i vještine potrebne za predavača, da se prijave za učešće na treningu za trenere iz oblasti finansiranja projekata i programa NVO iz državnog budžeta.

više...
22.10.2018.

Poziv za predloge projekata u okviru Programa malih grantova Igmanske inicijative „POMOĆ- Doprinos pristupu izbjeglica i raseljenih lica pravima i mogućnostima zapošljavanja“

Igmanska inicijativa, mreža nevladinih organizacija civilnog društva iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske, raspisala je konkurs za predloge projekata. Program malih grantova se realizuje u okviru Projekta „POMOĆ - Doprinos pristupu izbjeglica i raseljenih lica pravima i mogućnostima zapošljavanja“ koji finansira Evropska komisija, DG NEAR, sa osnovnim ciljem da se doprinese tehničkoj, socio-ekonomskoj i socio-kulturnoj održivosti Regionalnog stambenog programa.

više...

Multimedija