Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  
16.11.2018

Одлука о утврђивању приоритетних области од јавног интереса и висине средстава за финансирање прој

Влада је на сједници одржаној 15. новембра 2018. године, на предлог Министарства јавне управе, донијела Одлуку о утврђивању приоритетних области од јавног интереса и висине средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација у 2019. години.

МЈУ
 
Канцеларија

мју

канцеларија
НК

канцеларија
канцеларија

 

Канцеларија

 


Актуелности

17.05.2019.

Одржана В сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и НВО

Одржана В сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и НВО

Пета сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и невладиних организација, којом је предсједавала министарка Сузана Прибиловић, одржана је данас у Подгорици.

више...
08.05.2019.

Одржана четврта обука „Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета''

Одржана четврта обука „Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета

Министарство јавне управе је, у сарадњи са Управом за кадрове и уз подршку ДЕУ пројекта „Техничка подршка развоју институционалних механизама сарадње органа државне управе и невладиних организација'' организовало четврту обуку на тему „Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета'', 7. маја 2019. године у Подгорици.

више...
23.04.2019.

Одлука о расподјели средстава за кофинансирање пројеката и програма НВО подржаних из фондова Европске уније за 2019. годину

На основу цлана 32 Закона о невладиним организацијама ("СИ. лист Црне Горе" бр. 39/11 и 37/17), Уредбе о поступку и начину кофинансирања пројеката и програма невладиних организација подржаних из фондова Европске уније ("СИ. лист Црне Горе" бр. 64/18), а у вези са Јавним конкурсом

више...
06.04.2019.

Одржана трећа обука „Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета

Одржана трећа обука „Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета

Министарство јавне управе је, у сарадњи са Управом за кадрове и уз подршку ДЕУ пројекта "Техничка подршка развоју институционалних механизама сарадње органа државне управе и невладиних организација" организовало трећу, од пет планираних обука на тему "Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета", 4. априла 2019. године у Подгорици.

више...
03.04.2019.

Најава: Трећа обука ,,Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета''

Најава:  Трећа обука ,,Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета

Министарство јавне управе је, у сарадњи са Управом за кадрове и уз подршку ДЕУ пројекта ,,Техничка подршка развоју институционалних механизама сарадње органа државне управе и невладиних организација'' организује трећу обуку на тему ,,Финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета''. Обука ће се одржати 4. априла 2019. године у Подгорици.

више...