Мања слова Већа слова РСС
АП 23 - Извјештаји НВО

26.07.2018.

АП 23: Институт алтернтива објавио три публикације из области владавине права

АП 23: Институт алтернтива објавио три публикације из области владавине права НВУ Институт алтернтива објавио три публикације (анализу, студију и бриеф) из области владавине права.

21.12.2017.

НВО Грађанска алијанса објавила резултате петог истраживања о ставовима судија и тужилаца о правосудном систему и ставовима грађана о повјерењу у правосудни систем

Национална канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама, у циљу промовисања сарадње органа државне управе и невладиних организација и реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, која се односи на промовисање извјештаја НВО на интернет страницама државних органа, обавјештава заинтересоване да је НВО Грађанска алијанса објавила Извјештаје Ставови судија и тужилаца о правосудном систему и Ставови грађана о повјерењу у правосудни систем, што представља наставак реализације мјере 1.1.5.6. поменутог Акционог плана.

02.03.2017.

НВО Грађанска алијанса објавила Извјештаје: Ставови судија и тужилаца о правосудном систему и Ставови грађана о повјерењу у правосудни систем

НВО Грађанска алијанса објавила Извјештаје: Ставови судија и тужилаца о правосудном систему и Ставови грађана о повјерењу у правосудни систем

Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама, у циљу промовисања сарадње органа државне управе и невладиних организација и реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, која се односи на промовисање извјештаја НВО на интернет страницама државних органа, обавјештава заинтересоване да је НВО Грађанска алијанса објавила Извјештаје Ставови судија и тужилаца о правосудном систему и Ставови грађана о повјерењу у правосудни сиситем.

20.01.2017.

АП за Поглавље 23 - НВО анализа

АП за Поглавље 23 - НВО анализа

У циљу реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама обавјештава заинтересоване да је урађена публикација "Јавне финансије и одговорност управе: Шта штити Заштитник",коју је припремио Институт алтернатива. Анализа је настала у оквиру пројекта “Цивилно друштво за добру управу: Да служи и заслужи!” који финансира Европска унија у оквиру програма подршке развоју организација цивилног друштва, а спроводе га Институт алтернатива, Бонум, Натура, Нови хоризонт и Центар за истраживац̌ко новинарство. Циљ пројекта је унапређење пракси доброг управљања у Црној Гори.

02.09.2016.

АП за Поглавље 23- НВО анализа

АП за Поглавље 23- НВО анализа

У циљу реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама обавјештава заинтересоване да је НВО Центар за грађанско образовање (ЦГО) објавио анализу „Радне групе за припрему и вођење преговора са ЕУ - значај, улога и положај чланова“, која је постављена на – хттп://медиа.цго-цце.орг/2016/05/цго-цце-радне-групе-2016.

02.09.2016.

АП за Поглавље 23- НВО студије и извјештаји

АП за Поглавље 23- НВО студије и извјештаји

У циљу реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама обавјештава заинтересоване да је Центар за грађанско образовање (ЦГО) припремио и објавио 4 студије и извјештаја, који су постављени на сљедећим адресама:

02.09.2016.

АП за Поглавље 23- НВО анализе и истраживање

АП за Поглавље 23-  НВО анализе и истраживање

У циљу реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама обавјештава заинтересоване да је анализа Института Алтернатива „Набавке у Црној Гори: Корупција у законским оквирима“, постављена на адреси: хттп://медиа.институт-алтернатива.орг/2015/11/институт-алтернатива-набавке-у-црној-гори.

02.09.2016.

Извјештај Грађанске алијансе о спроведеној анкети о повјерењу грађана, судија и тужилаца у правосуђе

Извјештај Грађанске алијансе о спроведеној анкети о повјерењу грађана, судија и тужилаца у правосуђе

Канцеларија за сарадњу с невладиним организацијама, у циљу промовисања сарадње органа државне управе и невладиних организација и реализације мјере 2.1.9.4. Акционог плана за Поглавље 23, која се односи на промовисање извјештаја НВО на интернет страницама државних органа, обавјештава заинтересоване да је НВО Грађанска алијанса, у периоду од 01.12 –15.12. 2015. године, спровела анкету/истраживање о повјерењу грађана, судија и тужилаца у правосуђе.

02.09.2016.

АП за Поглавље 23- НВО извјештај

АП за Поглавље 23- НВО извјештај

НВО Центар за грађанско образовање (ЦГО) је у оквиру програма Демократија, потпрограм Медији и демократија, сачинио извјештај Кроз чије погледе нам РТЦГ представља црногорску реалност?