Органи државне управе

10.07.2018.

Министарство рада и социјалног старања: Измјена и допуна Јавних конкурса за финансирање пројеката НВО објављених дана 29.06.2018.године

Јавни конкурси за финансирање пројеката невладиних организација расписани су за сљедеће области: помоћ старијим лицима, заштита лица са инвалидитетом и друштвена брига о дјеци и младима. Јавни конкурси су објављени 01. јуна 2018. године на интернет страници Министарства рада и социјалног старања и порталу е-управе,са роком подношења пријава од 30 дана од дана њиховог објављивања. У току рока за подношење пријава утврђена је неопходност измјена и допуна садржаја текста јавних конкурса.

26.06.2018.

Министарство здравља: Јавни конкурс „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама“

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства здравља је објавила Јавни конкурс за пријаву пројеката/програма „Подршка програмима превенције злоупотребе дрога међу кључним популацијама“ за финансирање пројеката/програма невладиних организација.

13.06.2018.

Министарство здравља: Јавни конкурс „Подршка превентивним сервисима и другим приоритетним активностима у области ХИВ/АИДС-а у складу са Националном стратегијом за борбу против ХИВ/АИДС 2015-2020''

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства здравља, објавила је Јавни конкурс за пријаву пројеката/ програма невладиних организација „Подршка превентивним сервисима и другим приоритетним активностима у области ХИВ/АИДС-а у складу са Националном стратегијом за борбу против ХИВ/АИДС 2015-2020''.

04.06.2018.

Министарство рада и социјалног старања: Четири конкурса за финансирање пројеката невладиних организација

Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства рада и социјалног старања,објавила су четири јавна конкурса за финансирање пројеката невладиних организација у три области од јавног интереса: помоћ старијим лицима, заштита лица са инвалидитетом и друштвена брига о дјеци и младима.

01.06.2018.

Министарство правде: Два конкурса за финансирање НВО пројеката/програма

Министарство правде је објавило два јавна конкурса за финансирање пројеката и програма НВО.

18.05.2018.

Министарство одбране: Два јавна конкурса за пројекте и програме невладиних организација

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства одбране расписала је два јавна конкурса: ‘’Успостављање Савјетодавне канцеларије и формирање савјетодавног тима’’ и ''Војска за младе – млади за Војску''.

16.05.2018.

Министарство спорта: Јавни конкурс „Покрени се- заједно за младе“

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства спорта објавила је Јавни конкурс „Покрени се- заједно за младе“ за финансирање пројеката/програма невладиних организација у областима друштвене бриге о младима и развоју цивилног друштва и волонтеризма.

16.05.2018.

Министарство за људска и мањинска права: Пет јавних конкурса за финансирање пројеката и програма невладиних организација

Министарство за људска и мањинска права је објавило пет јавних конкурса за финансирање пројеката и програма невладиних организација.

07.05.2018.

Министарство пољопривреде и руралног развоја: Пет јавних конкурса за пројекте невладиних организација

Комисије за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација Министарства пољопривреде и руралног развоја објавиле су пет јавних конкурса у области заштите здравља биља, заштите добробити животиња и пољопривреде и руралног развоја.

03.05.2018.

Министарство економије: Јавни конкурс „Оснивање савјетовалишта за заштиту потрошача у јединицама локалне самоуправе“

Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката/програма невладиних организација у 2018. години у области заштите потрошача, Министарства економије, објавила је Јавни конкурс „Оснивање савјетовалишта за заштиту потрошача у јединицама локалне самоуправе“ за расподјелу средстава невладиним организацијама за реализацију пројеката у 2018. години у области заштите потрошача.